english Kristen web-TV

jul med klima 

BKI KLIMA -ARTIKLER (ENGELSK)

fra siste Klimakonferanse (Cop27) + Bibelsk Skapelsesteologi

KNUT SØRSDALS CCS FORSKNING MED
JESUS-VEKKELSEN OG KLIMA 
GÅ TIL KLIMA-VIDEOKURS 

jesusvekkelsen

Vi kan oppleve nedkjøling når det går mot vintersolverv. Det er fordi sola ikke varmer opp atmosfæren nok på våre breddegrader. Når vinden kommer fra øst og nord blir det kaldt, men med en gang det blåser fra vest før jul får vi 'kakelinna', og om det skulle bli sønnavind kan vi få tidlig vår i januar.

På Østlandet kan vi måtte se langt etter 'norsk vinter' som folk flest husker fra sin barndom. Oslo-fjorden fryser ikke lenger til, og dermed opplever ikke kystnære strøk noe særlig vinter. F.eks. i Stavanger og Haugesund vet folk knapt hva vinter er.

Dersom vi får hetebølger i sør-Europa og Middelhavet i februar/mars kan vi få en kraftig oppvarming i Stratosfæren her i Norge. Da svekkes polarvirvelen rundt nordpolen og kulda trekkes sørover.

Dersom planter har kommet frem i varmen tidlig på året kan de fryse i hjel under dette fomenet. Derfor må vi være ekstra på vakt når varmen kommer tidlig. Les mer om dette på BKI klimaside.


Målet vårt er å vekke menneskeheten og gjøre den bevisst på sine uendelige muligheter som Guds barn. Bli med i dag, og begynn å realisere deg selv som Jesu disippel. Les om global oppvarming, gå til vår nettkirke eller magasinet Vekteren


ENGLISH - PRESS HERE

FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy