english Kristen web-TV

Knut Sørsdal og CCS med Jesus-vekkelsen 

Når man går i nesten 30 varmegrader i hovedstaden frister ikke Syden-strender. Folk vil opp til kjølige fiskevann og til fjellvidda. Bladet Vekteren og BKI belyser at den norske fjellvidda kan bli (og er) en ny turistmagnet. I juni 2022 var vi med bilen på Hermon høyfjellshotell i 20 grader (som var varmt nok). Rett nedenfor ligger Hallingskarvet høyfjellshotell.

Beitostølen | Hallingskarvet | Norefjell


|Hallingskarvet hotell | Sole gjestegård | Hermon

BKI Klima -artikler (engelsk)  

Målet vårt er å vekke menneskeheten og gjøre den bevisst på sine uendelige muligheter som Guds barn. Bli med i dag, og begynn å realisere deg selv som Jesu disippel. Ta imot Jesus som din personlige frelser. Les om global oppvarming, gå til vår nettkirke eller magasinet Vekteren


ENGLISH - PRESS HERE

FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy