regnskogen Kristen web-TV
Hevet tekst

hva skjer med russland?

Et nytt og aggressivt Russland skremmer noen hver, kanskje tiden er kommet til å tørke støv av de gamle “Russlandsprofetiene?”

Nettstedet Søkelys (Sokelys.no) har samlet profetier som er gitt om en russisk invasjon i Norge. Noen av disse er tatt med i Vekteren de siste to årene, og her er tatt med klipp både fra det Søkelys skriver og klipp fra de profetier som tidligere har vært gjengitt i Vekteren. Søkelys skriver: I forrige århundre verserte det innenfor mange kristne miljøer også i Norge noe vi ofte omtaler som “Russlands-profetiene” som i korthet gikk ut på at vår store nabo i øst ville komme til å angripe og okkupere deler av Norge og Sverige.

Det er også kommet flere henvendelser til redaksjon om å ta hele profetien om et mulig angrep på Sverige med i bladet. Så her kommer den i sin helhet.

Birger Claesson var i begynnelsen av 1950 årene, pastor i Pinsemenigheten i Kumla. Den 12 desember 1950 fikk han et merkelig syn som varte i fire timer. Han fikk se inn i fremtiden. Han fikk se fienden innvandre Sveriges kyster, han så byer og samfunn falle, han så flåten kjempe på havet - og han så navnet på byene som ble lagt i ruin.   Les mer om et angrep på Sverige

FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy