english Kristen web-TV

jul i hovedstaden
Norsk jul
 | jul med klima 
norsk jul på engelsk hva er hanukka? + påske

jul på nrk - beat for beat | adam douglas

Vi kan ikke ta den kristne juletiden i Europa som en selvfølge lenger. Mange vil avskaffe den til fordel for en hedensk fest igjen. Andre vil avskaffe den til fordel den muslimske Eid-tiden. Men denne websiden er en markering at vi trapper opp denne kristne tiden.

Du finner flere linker til tekster som er aktuelle for enkelte helligdager i adventtiden. Samtidig som du surfer vil du ha julemusikk fra YouTube-videoer som er plukket ut spesielt.


Målet vårt er å vekke menneskeheten og gjøre den bevisst på sine uendelige muligheter som Guds barn. Bli med i dag, og begynn å realisere deg selv som Jesu disippel. Les om global oppvarming, gå til vår nettkirke eller magasinet Vekteren


ENGLISH - PRESS HERE

FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy