english Kristen web-TV

Europas problemer ved 1.5 grader (mer her)

Nord-Europa vil få veldig store problemer ved 1.5 graders oppvarming, som vi har nå og frem til 2030. Mens Norge stiger som kontinent etter siste istid, synker Nord-Europa tilsvarende. samtidig vil Vest-Antarktis på Sør-polen kunne kollapse. Det har den en tendens til å gjøre ved 1.5 graders oppvarming med eller uten hjelp av CO2. Kombinert med ekstreme regnbyer vil deler av kontinentet til tider oversvømmes. Folk går inn på BKI enten engelsk som nedenfor eller her på norsk, og får beskjed om å forlike seg med sin Gud og Skaper. Det er ikke så mye annet å gjøre.

Vi leser fra Johannes Åpenbaring kap.16,8-9: 8 Den fjerde engelen tømte sin skål ut over solen. Da fikk den makt til å svi menneskene med ild, 9 og menneskene ble svidd i voldsom hete. Likevel spottet de Guds navn, han som hadde disse plagene i sin makt, og de vendte ikke om så de ga ham ære.

climate research - fullscreen

påskeliljer og pinseliljer
Påskeliljer kommer frem i påsken. I Israel er dette høsttid for byggkorn. Pinseliljer kommer frem under Shavout. Begge blomstene er varslere for hvordan det vil gå med henholdsvis bygghøsten (førstegrøden) og hvetehøsten.

BKI Klima -artikler

Klimaendringer og jordbruk Et bibelsk kornår

Vi vil se en del endringer på hvordan vi dyrker jorda. Det kan bli problemer med hvete, og vi må satse mer på poteter og grønnsaker. Norges problem er overgangen fra vinter til vår. Da kan nattefrosten ødelegge det vi dyrker, spesielt poteter. Et grunnleggende problem er at kraftig oppvarming av land i sør vil gi temperaturinversjoner i land i nord. Dette er noe som vil skje i stratosfæren. Det kan bli varmt i februar og plantene kommer frem. Så blir det kaldt igjem i mars/april og plantene fryser i hjel, Det er også andre problemer i forbindelse med nattefrost. Tørke og flom er et annet problem. Vi må også huske på at CO2 kan virke som gjødsel, og dette er positivt, men bare i en viss mengde. Bibelen har mange henvisninger til det å dyrke jorda, spesielt hvete. Norge ligger ca.50 dager etter Israel når det gjelder korndyrking. Bygget kommer frem i pinsen i stedet for påsken (som i Israel), og hveten kommer 50 dager etterpå (altså rundt 20.juli).

Målet vårt er å vekke menneskeheten og gjøre den bevisst på sine uendelige muligheter som Guds barn. Bli med i dag, og begynn å realisere deg selv som Jesu disippel. Les om global oppvarming, gå til vår nettkirke eller magasinet Vekteren


ENGLISH - PRESS HERE

FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy