english Kristen web-TV

BILDER FRA SARON GRORUD

Pinsemenigheten i Groruddalen har vokst gjennom de 70 årene jeg har stått og sett på. Jeg var med på søndagsskolen på Velhuset på Grorud torg, og husker det som i går. Men det var altså fra 1953. Det var en hvit trebygning. Etterhvert leide man lokaler i Flaenveien, bare et par hundre meter fra der vi bodde. Vi kalte stedet 'hobbyn'. I dag eier menigheten et stor lokale på Ammerud der møtelokalet ligger øverst med en underetasje som er like stor.

Julemesse med åresalg.
til inntekt for misjon.

I julen 2022 hadde menigheten en julemesse,og der var det utlodning til inntekt for misjonen de driver flere steder i verden. Forstander Svenn-Olav Larsen nevnte spesielt misjonen i Kaziba, Kongo som var i behov for hjelp nå. Men de hadde ogsåstore behov flere steder.

julegrøt - en norsk tradisjon

Mange spiser julegrøt i Norge under julehøytiden. Og grøt ble delt ut til alle som ville ha under arrangementet. Julegrøt er en god juletradisjon. Den minner oss om tidligere tider i Norge da vi ikke hadde alt mulig av mat som i dag deles ut ved de utallige julebordene som arrangeres rundt omkring. Grøt er norsk tradisjon, og minner oss om julebudskapet om å leve med nøysomhet.

Og det var grøt til alle, både under juleaksjonen sist lørdag og i dag!


jesusbarnet - julens egentlige innhold


Jesaja 9:6

For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste


FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy