english Kristen web-TV
Målet vårt er å vekke menneskene og gjøre de bevisst på sine uendelige muligheter som Guds barn. Bli med i dag, og begynn å realisere deg selv som Jesu disippel.

Andre funksjoner

ENGLISH -      GI EN GAVE
Tullin-kvartalet vil myldre av kafeer og mennesker, mest studenter. Vi vil satse på en aksjon for å nå dem med evangeliet.

TULLIN-PASSASJEN

Det som undersøkes nå er fremtiden for Tullin-passasjen utenfor Filadelfia, Oslo. Når Studenthuset i st. Olavs gt.23 innvies, vil passasjen kunne få et nytt liv. Da vil studentene gå mellom St. Olavs gt. og Domus Juridica. Filadelfia ligger da midt i passasjen. De utrolige bygningene i Tullin-kvartalet ble ferdigstilt i ifjor, og gir hele området nytt liv.
FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy