english Kristen web-TV

link bønn for oslo 2023

Under Bønn for Oslo i januar 2018, ble et bilde av byens åndelige, sosiale og kulturelle tilstand presentert gjennom Oslo Monitor 1.0. Dette var en rapport som var utarbeidet av Skaperkraft på vegne av flere av menighetene i byen, og er ett viktig verktøy for byen. De vil på Bønn for Oslo 2023 fokusere på disse tre ulike sidene av byen: byens åndelige, sosiale og kulturelle situasjon, med ett tema for hver dag.

Rapporten Oslo Monitor 1.0 kan du laste ned her

Bønn for Oslo Facebook-gruppe

studentweb  

Jesus-vekkelsen 
KLIMA


Målet vårt er å vekke menneskene og gjøre de bevisst på sine uendelige muligheter som Guds barn. Bli med i dag, og begynn å realisere deg selv som Jesu disippel.

Andre funksjoner

ENGLISH -      GI EN GAVE
Tullin-kvartalet vil myldre av kafeer og mennesker, mest studenter. Vi vil satse på en aksjon for å nå dem med evangeliet.

TULLIN-PASSASJEN

Det som undersøkes nå er fremtiden for Tullin-passasjen utenfor Filadelfia, Oslo. Når Studenthuset i st. Olavs gt.23 innvies, vil passasjen kunne få et nytt liv. Da vil studentene gå mellom St. Olavs gt. og Domus Juridica. Filadelfia ligger da midt i passasjen. De utrolige bygningene i Tullin-kvartalet ble ferdigstilt i ifjor, og gir hele området nytt liv.
FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy