Ta et kristent kurs Kristen web-TV

BKI Klima -artikler (engelsk)

Knut Sørsdals CCS forskning med Jesus-vekkelsen OG KLIMA   
GÅ TIL EL-BIL WEBSIDE

Krigen i Ukraina har kastet Europa inn i et 'grønt' kappløp. EU-kommisjonen vil gjøre Europa uavhengig av russisk olje og gass innen 2030. Mest ambisiøst er det at etterspørselen etter russisk gass skal kuttes med 2/3 innen nyttår. 32 prosent av all gassen forbrukt i Europa kommer fra Russland. I fysisk volum tilsvarer det 155 milliarder kubikkmeter. Olje fases ut gjennom EL-biler. Det blir verre å erstatte gassen med 'grønn energi'. Men vi slipper å ta debatten om klimaet. Russland må avvæpnes uansett..

Les om global oppvarming, gå til vår nettkirke eller magasinet Vekteren


ENGLISH - PRESS HERE

FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy